50min Trådning Ansikte / Brynplock

Trådning / Threading – en tusenårig gammal tradition från mellanöstern.

Trådning är ett skonsamt och ekologisk alternativ för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet hos både kvinnor och män. Vanligast är att man gör threading i ansiktet – t ex borttagning av fjun/hår på hakan, överläppen eller hela ansiktet. I mellanöstern trådas oftast hela ansiktet, där betraktas trådning som en liten ansiktsbehandling. Trådningen stimulerar blodcirkulationen i ansiktet och har en peelande och lätt uppstramande effekt. Metodens popularitet har gjort denna tradition till en trend världen över.

Trådning Ansikte + Brynplock, 50 min.

Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring. Plockning och formning av ögonbryn görs med pincett. Därefter utförs trådningen med en ren, tunn, tvinnad bomullstråd som rullas över hårstråna som rycks ut från roten när den tvinnade delen av tråden dras ihop.
Momentet upprepas tills uppnått önskat resultat och avslutas med en neutraliserande tonique.

För huden är det en skonsam behandling jämfört med vaxning, men precis som med alla hårborttagningstekniker kan det i enstaka fall leda till irritation i hårsäcken. Vi rekommenderar att du gör behandlingen när du har tid att låta huden vila från krämer & make up.

Sola, bada och basta ej 24 timmar efter behandlingen.

Tid: 50min

Klicka HÄR för att läsa mer om behandlingen 20min Trådning Haka / Läpp

BOKA/KÖP
TILLBAKA

Liknande produkter

Boka/Köp

Boka/Köp

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt