> Restaurangen

Ecobaren – Livskällan

“Låt din mat vara din medicin och låt din medicin vara din mat” 
– Hippokrates (ca. 460 f.Kr.-370 f.Kr)

2011 slog Ecobaren (Centralbadets restaurang) upp portarna till Stockholms matparadis. Ecobaren är det lilla vattenhålet med det stora hjärtat där ledstjärnan är medvetenhet om människans- och jordens hälsa, vilket avspeglas i den varsamt och kärleksfullt framtagna menyn. I en unik och avkopplande spa-miljö inbjuds till att låta kropp och själ slappna av, samtidigt som en variation av naturens råvaror avnjuts i en välkomponerad smakupplevelse.

Ecobaren serverar ekologisk, glutenfri & alkoholfri öl, noggrant utvalda ekologiska viner, champagne, cider, samt ett stort utbud av näringsrika och svalkande drycker. Hela dig med ekologisk mat och livgivande Raw-food.

Utöver mat & dryck erbjuder vi våra matgäster ljusterapi, antingen i orangeriet vid ingången från parken eller för dig som är badgäst utomhus på det lilla soldäcket i anslutning till vår restaurangavdelning på badsidan (okt-jun). Läs mer om vår Ljusterapi HÄR

Vill du ge bort en underbar smakupplevelse? Vi säljer presentkort som lätt kan laddas med allt i från en ekologisk festmåltid till ekologiskt bubbel.

Menyer

Menyerna nedan gäller från kl. 15.00 alla dagar. The menus below are available daily from 15.00

Galleri

Ecobarens öppettider

Måndag – Fredag: 09:00 – 20:30
Lördag: 09:00 – 19:30
Söndag: 09:00 – 17:30

KONTAKT OSS:

via formuläret längst ner på sidan   •   via telefon: 08-24 10 81  •
eller besök oss på Drottninggatan 88 (ÖG)/Holländargatan 11

VI FINNS PÅ 

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt