> Naturlig Facelift Massage

Utbildning i Natural Facelift Massage

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.  Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

Naturlig Facelift Massage

– Ansiktsföryngring utan kirurgi.

NÄR: Datum kommer snart… kl.09.00-16.00 (en timmes paus)
INTRODUKTIONSPRIS: 3500kr
LOKAL: Centralbadet
BOKA: Via tel: 08-21 88 21 eller hos oss i receptionen. Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i vår reception.
KONTAKT: camilla@centralbadet.se

Vad är ’Naturlig Face Lift Massage’?
’Naturlig Face Lift Massage’ är en behaglig och avslappnande massage som innehåller en unik blandning av mycket effektiva tekniker från gamla traditionella orientaliska behandlingsmetoder med komplement från japansk ansiktsmassage. Massagen arbetar främst med att frigöra blockeringar i ansiktsmusklerna och bindväven samt att öka cirkulationen i huden. Den inleds med avslappning, följt av energibalansering (som aktiverar specifika akupressurpunkter i ansiktet). Ayurvedisk teknik används för att “jämna ut” fina linjer och rynkor. Djupare tekniker används för att släppa på blockeringar i bindväven, och lyft av de underliggande ansiktsmusklerna. Cirkulation och elimination förbättras och vävnaden blir mer flexibel. Massagen avslutar med lymfdränage, hårbottenmassage och jordningstekniker. Face lift massage har en positiv effekt på rynkor och linjer, stramar ansiktets konturer, toner och förbättrar huden, släpper stress och spänningar i omgivande muskler och stressrelaterade symptom.

Om kursen
Denna kurs omfattar två dagar och ger dig som deltagare möjlighet att både ge och ta emot Facelift massage, och ger en god kompetens för att kunna arbeta effektivt med kunder. Kursen är uppdelad i olika faser, med detaljerade instruktioner och demonstrationer för varje steg. Teori inkluderar bl.a analys av huden, fördelar och kontraindikationer med behandlingen samt övningar för ansiktet.

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt