fbpx
> Träning > Personlig Tränare

Personlig Tränare

”Du får all hjälp du behöver till en individanpassad träning, som är säker, målinriktad och effektiv,
din personliga tränare jobbar för dig”

Licensierad personlig tränare

Träningsfilosofi
Träning och medveten rörelse kan vara en ovärderlig medicin för våra kroppar. Det är med stor respekt och ödmjukhet som jag ser på min roll som tränare. Jag är övertygad om att det är en djupare förståelse av kroppens grundfunktioner som är nyckeln till all framgångsrik träning, oavsett målsättning – det vill säga dina förutsättningar, erfarenheter, avsikter och din metodik.

Träningsmetod
Inför första mötet skickar vi ut ett antal frågor där du redogör för din tidigare träningserfarenhet, historik av skador, operationer eller mediciner samt din nuvarande livs/träningssituation och eventuella målsättning.

Om du är intresserad av att förbättra din kosthållning så skickar vi även med anvisningar till en kostdagbok, som vi sen går igenom tillsammans med nödvändig kompletterande näringslära. För att vi ska kunna skapa en gemensam förståelse över hur just din kropp beter sig så inleder vi första mötet med flera effektiva hållnings- och funktionsanalyser.

Efter analyserna så formar vi målsättningen och går igenom de förutsättningar som behöver samspela för att målet ska nås. Det går att anlita mig för ett frekvent och långsiktigt samarbete eller att boka in mig en eller ett par gånger för att komplettera redan befintlig träning.

All information som delges till mig är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt.

Är du intresserad av att fördjupa relationen till din kropp eller har frågor?
Kontakta: boka@centralbadet.se

Priser
PT-“Prova på” 45min 450 kr
PT-60min 750kr
PT-60 x 6 Klippkort (700kr/h)
PT-60 x 12 Klippkort (650kr/h)
PT-DUO 60min 1000kr

Avbokning
Vid förhinder kontaktar du din tränare för avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka före kl. 12.00 dagen innan din bokade tid. Vid avbokning efter kl. 12.00 dagen innan det bokade tillfället sker full debitering.

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt