> Träning > Om vår PT

Personlig Tränare

”Du får all hjälp du behöver till en individanpassad träning, som är säker, målinriktad och effektiv,
din personliga tränare jobbar för dig”

Licensierad personlig tränare, MIKAELA URBOM.
För mig är träningen inte bara en passion, den genomsyrar hela min livsstil! Jag har en bakgrund inom idrotten som konståkerska, coach och fystränare. Utöver det är jag utbildad dansare och har undervisat i bland annat jazz, modern och jazzfunk under flera år.

Träningen
Som Personlig Tränare är min huvuduppgift att skräddarsy träningen utifrån dina förutsättningar samt guida och coacha dig på resan mot dina mål. Oavsett om du tränar för hälsan och/eller med en prestation som målsättning så utformar jag en tydlig plan för hur dina mål ska uppnås och hur du ska fortsätta utvecklas över tid. Träning ska vara inspirerande, motiverande och utvecklande!

Vid första mötet med mig får du svara på några grundläggande frågor som ger mig information om vem du är och vad du har för önskemål. Därefter görs funktions och hållningsanalyser vilka vi lägger som grund för hur vi utformar träningen, baserade på dina specifika behov.

Kosten
Utöver träningen finns också möjlighet till kostkonsultation. Du får först skriva en kostdagbok enligt mina anvisningar några dagar före konsultationen. Vid bokat tillfälle går vi igenom möjliga justeringar och grundläggande näringslära. Kost ska vara enkelt, roligt och ge välbefinnande, mitt mål är att ge dig en bredare kunskap kring kostens betydelse för hälsa och prestation.

Är du intresserad av att fördjupa relationen till din kropp eller har frågor?
Kontakta: pt@centralbadet.se

Priser
PT-“Prova på” 45min 450 kr
PT-60min 750kr
PT-60 x 6 Klippkort (700kr/h)
PT-60 x 12 Klippkort (650kr/h)
PT-DUO 60min 1000kr

Avbokning
Vid förhinder kontaktar du din tränare pt@centralbadet.se för avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka 24 timmar innan din bokade tid.