> Träning > Workshops

Workshops

Vi erbjuder kurser & workshops inom många olika områden. Framförallt i Qigong, Yoga och Meditation. Men vi har även kurser i simning ‘Smartsim’, Healing m.m. Information om våra aktuella workshops finner du här nedan:

För träningsschema klicka HÄR

Qi Booster Experience, lör 5/5 & 2/6

Med AnnaLena Tell Eriksson

Workshops, lör. 24 feb, 5 maj & 2 jun

NÄR: 24/2, 5/5 & 2/6

TID: 11.00-14.00
PRIS: 370kr
LOKAL: Andrum

BOKA: Här på hemsidan via knappen nedan, Tel: 08-21 88 21 eller hos oss i receptionen. Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i vår reception.

KONTAKT:
För frågor gällande bokning kontakta: boka@centralbadet.se
Information gällande praktiska frågor: camilla@centralbadet.se

Information gällande själva kurserna: annalenatelleriksson@gmail.com

OM KURSEN:
Qi Booster
 är en inspirerande och livsbejakande cocktail av träning för att stärka vår livskraft och medvetenhet utifrån ett holistiskt tänkande. QB befrämjar personlig utveckling, hälsa och kroppens inneboende intelligens.

Qi Booster består av fyra delar:

Do-in: Självmassage som stimulerar kroppens meridianflöde vilket ger bättre hälsa.
Sheng Zhen Gong: Djupgående qigong som praktiseras både stående och sittande. SZG stimulerar kroppens självläkning och välbefinnande på alla plan.
Meditation: En övning i medveten närvaro i nuet kallad Union of three Hearts.
Västafrikansk dans: Får igång de livsviktiga endorfinerna genom rörelser som arbetar igenom kroppen på ett skönt sätt.

Välkommen att prova något nytt!

AnnaLena är grundaren och eldsjälen bakom DansDojon och har under många år undervisat i västafrikansk dans, Qi Gong och meditation.

Spring Cleanse Yoga,  15/5–29/5

Nu när äntligen solen skiner bjuder vi in till vårens detox-yoga, som vi hoppas ska bli en årlig tradition.

Med Mari Unéus
Workshops, 15 maj- 29 maj

OM KURSEN:
Under två veckor kommer du att praktisera härlig livsyoga och meditation dagligen i ditt hem och vid fem tillfällen i Centralbadets atmosfäriska ‘Andrum’. Dessutom får du förslag på kost och recept utifrån ayurvediska kunskaper. Du kommer att öka din medvetenhet kring näring och i att befinna dig i varandet.

Det är ett strålande tillfälle att bjuda in till ökad energi och glädje och att få en total stimulation av systemet samt släppa in ny energi ‘prana’ inför sommaren.

Det är dessutom ett bra tillfälle att ge plats åt yogan i din vardag. Trestegsprogrammet är väl beprövat och du kan själv välja nivå och variation, beroende på om du vill storstäda eller endast göra en lättare städning. Resultatet är garanterat och följer ditt engagemang.

NÄR:
Start 15 maj vid nymånen och avslut 29 maj vid fullmånen. kl: 19.00 – 21.00
och 17/5, 22/5 och 24/5, kl:19.00 – 20.30

PRIS: 1000:- för alla 5 tillfällen.
Inkl. kompendium med pass som du gör hemma och de vi gör tillsammans, meditationer, ett program i tre steg, recept, förslag på inköpslista samt kunskaper om näring och livsstil utifrån yoga och ayurveda.

LOKAL: Andrum

BOKA: Här på hemsidan via knappen nedan, Tel: 08-21 88 21 eller hos oss i receptionen. Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i vår reception.

KONTAKT:
För frågor gällande bokning kontakta: boka@centralbadet.se
Information gällande kursen: z.mari.uneus@gmail.com
Information gällande praktiska frågor: camilla@centralbadet.se

Tillsammans inspirerar vi varandra!

Varmt Välkommen.

Mer information om kursen

Nu är en perfekt tid att överväga att göra en vårrengöring. En rening av kropp och sinne är en enkel väg till att boosta din hälsa och skydda ditt välmående inför sommaren.

En rening av kroppen:
• Hjälper till att ta bort gifter ur kroppen.
• Ökar din energi och vitalitet.
• Ökar ditt immunförsvar.
• Hjälper dig att ta hand om din vikt.
• Ger avslappning till nervsystemet och lugnar sinnet.
• Balanserar upp och återställer din naturliga balans.
• Bidrar till optimal hälsa och välmående.

Din kropp är anmärkningsvärt intelligent och otroligt hårt arbetande. Men nu för tiden är våra kroppar överösta av ständig stress. Vi ackumulerar en viss grad gifter – som över tiden kan byggas in i systemet och lagras i våra vävnader och försämrar vår hälsa. När du rensar och tar hand om kroppen ger du kroppen vila, återhämtning och ny prana (livsenergi) fylls på. Vi kommer att integrera yoga och meditation under hela kursen, för att stödja processen och hjälpa dig att utveckla en fullständig manifestation av prana. Avstå från den aktiva reningen om du är gravid, ammar eller om du är extremt utmattad.

Förberedelser, 3 dagar.
Fokusera på att rensa i dina vanor och förbered din kropp för en mer effektiv rening. Avstå från kaffe, tobaksprodukter, alkohol eller andra droger. Minska intaget av snabbmat, processad mat, kött, socker och godis. Under denna tid äter vi så mycket naturliga grönsaker, frukt, nötter och säd som möjligt. Det är också bra att regelbundet under dagen dricka varmt eller rumstempererat vatten, som gärna är virvlat.

Aktiv rening, 7 dagar(minst)
Under denna perioden, som är den viktigaste, äter du en väldigt förenklad mono-diet bestående av basmatiris och mungbönsgryta. Då upprätthåller du det viktigaste ansvaret medan du samtidigt återställer matsmältningssystemet, vilket hjälper till att balansera kroppen och rensa den på gifter. Under de här dagarna är det också bra att ytterligare stödja processen genom t.ex. ayurvedisk yoga massage, integrerad yoga, lättare träning och örter som hjälper matsmältningen och avgiftningen.

Förnyelsen, resterande dagar (eller längre)
Det sista steget i reningen. Nu när du har renat din kropp från ackumulerade gifter och obalanser är dina vävnader som nya, redo att ta upp näring på ett mycket effektivare sätt. Många tycker väldigt mycket om denna fas.

Under kursens gång kommer du att få mer detaljerad information för att underlätta så mycket som möjligt, med förslag på inköpslista och recept samt yogapass och meditation, som du följer utefter vad som passar dig. Det är viktigt att det ska kännas bra under hela processen.

Varmt Välkommen!

Tillsammans inspirerar vi varandra.

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt